Koti
kuva: L. Packalen

Tietoa seurasta:

Suomi-Tansania seura ry on ystävyysseura, jonka päämääränä on edistää Suomen ja Tansanian välistä vuorovaikutusta eri aloilla. Seura perustettiin vuonna 1975. Silloin mukana oli etupäässä suomalaisia, jotka olivat työskennelleet Tansaniassa lähinnä kehitysyhteistyötehtävissä. Moni heistä on vieläkin mukana seuran toiminnassa. Viime vuosina toimintaan on tullut myös Suomessa asuvia tai täällä opiskelevia tansanialaisia, jotka ovat tuoneet mukaan omia näkemyksiään, tehneet projektiehdotuksia, ja kaikin puolin syventäneet ja piristäneet seuran piirissä käytävää keskustelua.

Seura välittää tietoa Tansaniasta järjestämällä näyttelyitä, musiikkiesityksiä, seminaareja, juhlia ja tapaamisia. Seuran jäsenillä on paljon tietoa Tansanian oloista - moni heistä on työskennellyt ja asunut siellä pitkään. Seurasta on saatavissa Tansaniaa koskevaa havaintomateriaalia. Ajoittain seura on järjestänyt swahilinkielen keskusteluryhmiä.

Downage -_-

Sivujen toteutus: Joonas From (voxel(at)mbnet.fi) ja päivitys: Andrea Fichtmüller, 2007. Suomi-Tansania seura on koonnut tämän sivuston tiedot eri lähteistä eikä vastaa niiden paikkansapitävyydestä.