Mosaiikki
U-karate
Leif
Mökillä
Organisaatio
Week End
Peace
Usko
Vietnam
Rockpop
Uutisia
Tuulet

10.10.1998
Sami
blancbla blancbla blancbla blancbla blancbla blancbla blancbla blancbla
We are what we get high on. (- Jerry Rubin kirjassaan 'Do It!')

U-karate
"Sielullinen kokonaistilanne horjuu dialektisen marterialismin
niezschelaisten vastareaktioiden olankohautuksien vaikutuksesta."
U-karaten alkeista kirjoitti Hannu Koivisto: Maanalainen liike paljastaa autoja ja Kanariansaartenmatkoja pursuavan elintason alta luutuneet ihanteet, kaksinaismoraalin ja ennakkoluulot --- PUDOTTAUDU MUKAAN, ELÄ ELÄMÄSI SILMIESI TAKANA OMAN TAIVAASI ALLA OMASSSA HUOMISESSA. (Vaasan Teini, 1968)

People who believe they can own natural resources, industries or land are really candidates for mental institutions. (- Jerry Rubin kirjassaan 'Do It!')

Räjäyttäkää pappien plastiikkiperseet! (Lefan taisteluhuuto pop-yhtyeiden SM-kisan avajaispuheessa.)

Viitasen poika kerran ihmetteli, etten ollut käynyt kirjaston alakerrassa, vain puolittain maan alla olevalla kulttuuriklubilla. Niinpä sain oikein autokyydin paikkaan, jossa oli mustat seinät ja katto, paitsi että kattoon oli taiteiltu peniksen kuva. Oli pieni kirjahylly ja kuuluisa toppatuoli, josta sai alkunsa kirjaston kokoelmiakin uhannut tulipalo. Outo nojatuoli!
BAI BAI
tämän runon
hullu iankaikkisuus
kirjaston oksentavassa
bunkkerissa

- Leif
(Vaasan Teini, 1968)

Oranssipipoisesta opettajastamme, Lasse Velmalasta ei aina ottanut selvää oliko kyseessä blues vai biologia. Luultavasti molemmat tulivat hyvin hoidettua ja opetusta saatiin laajalla rintamalla. Miksi Velmala, tämä 'Murtuneen sydämen hotellin' laulaja ja kitarankin heiluttaja potkaistiin pois koulun opettajakunnasta?

Ei ollut helppoa liberaaleillakaan, vaikka Kurkku ja muut valovoimaiset politiikan koheltajat kovasti yrittivät ratsastaa mm. saastakysymyksillä. Mao leimasi liberalismin sairaudeksi ja Simonolla vieraili heidän kämpällään kirveen kanssa.

Velmalaa ei voi pitää minään turhana jätkänä, sillä hän oli pyöräillyt munasillaan Turun halki. Tämä tärkeä tieto on peräisin Seppo Bruunin, Jukka Lindforsin, Santtu Luodon ja Markku Salon teoksesta 'Jee jee jee, suomalaisen rockin historia'.

Kuvassa Velmala eli Viiksi-Vallu, tällä kertaa täysin vaatetettuna, osallistumassa saastamielenosoitukseen tammikuussa 1970.
Kuva: Lasse Velmala oranssipipossaan