Ananda Margan julkaisut käsittelevät astanga joogaa, joogan elämäntapaa, kasvissyöntiä, sekä visioita uuteen henkiseen yhteiskuntaan. Julkaisuita myydään Ananda Margan keskuksissa, joogakursseilla sekä yleisötapahtumissa, joissa Ananda Marga on esittäytymässä. Julkaisuja voi myös tilata postiennakkona Ananda Margan julkaisuvastaavalta Sauli Siekkiseltä, puhelin 040-7722 652 ja sähköposti siekkinen[a]kaapeli.fi.
 

Yama ja niyama - joogan eettiset periaatteet

Kahdeksanasteinen jooga alkaa yamasta ja niyamasta, jotka ovat kokoelma ikivanhoja elämänohjeita kaikille sisäistä henkistä tietä kulkeville. Ananda Margan perustaja Shrii Shrii Anandamurti kertoo mm. ahimsasta - väkivallattomuudesta, totuudenmukaisuudesta, puhtaudesta ja muiden elämänohjeiden merkityksestä sisäiselle kehitykselle. Toinen tarkistettu painos. Suositellaan erityisesti meditaatiokurssille osallistuville.

Hinta 5.00€

16 kohtaa - tie itsensä kokonaisvaltaiseen kehittämiseen

Ihmisenä olemisen ohjekirja. Sisältää yksityiskohtaiset ohjeet mm. tasapainoisen ruokavalion rakentamiseen, paastoamiseen, kylpemiseen ja muihin jokapäiväisiin asioihin, joihin myös henkiset kokelaat törmäävät. 16 kohtaa kuuluvat erottamattomasti Ananda Margan jäsenten elämäntapaan. Anandamurtin oppilas Acharya Mayatiita kertoo havainnollisesti ja tieteellisiin tutkimustuloksiin vedoten, miten ihmisen tulisi huolehtia ruumiistaan ja mielestään. Suositellaan jatkokurssille osallistuville.

Hinta 5.00€

40 asanaa

Kuvitettu opas Ananda Margan joogakursseilla opetettaviin tavallisiin ja hieman vaikeampiinkin asanoihin. Kuuluu alkeiskurssien kurssimateriaaliin. Kolmas uusittu painos.

Hinta 10.00€


Miksi lopettaisin lihansyönnin

Fysiologisia ja terveydellisiä näkökohtia sekä katsaus maailman ravintopulaan. Onko ihminen sittenkään lihansyöjä kehityshistorian valossa? Kasvissyönnin historiaa, lihansyönnin riskit (kemikaalit, eläintaudit jne.), tutkimuksia kasvissyöjien keskuudessa (elämän pituus, suorituskyky). Proteiinitalous ja hivenaineiden saanti kasvisruuasta. Nälän politiikka; lihansyöntitottumukset ja maailman nälänhätä, ahimsa (väkivallattomuuden periaate), vitaalienergia ruuissa. Hätkähdyttäviä tieteellisiä tutkimustuloksia. Tämän kirjan luettuasi mietit kahdesti, eikö olisi aihetta jo vaihtaa kasvisruokaan. Kuvitettu.

Hinta 3.50€

Tantra, osat I, II ja III

Tantra on muinaisintialainen maailmankatsomus ja kokoelma harjoituksia, jotka ovat herättäneet runsaasti ristiriitoja länsimaissa. Onko tantra sittenkään seksikultti? Shrii Shrii Anandamurtin luentoihin pohjautuva teossarja tantran todellisista kasvoista. Ensimmäinen osa kertoo maailmankaikkeuden synnystä, sen tasoista ja hengen ja aineen vuorovaikutuksesta. Toinen osa tarkastelee ihmistä. Chakrat ja Kundalinitulen herättäminen. Mitä kuolemassa ja jälleensyntymässä todella tapahtuu? Kolmas osa kertoo Gurun ja oppilaan suhteesta sekä tantran opettajien Shivan, Krishnan ja Anandamurtin elämästä.

Hinta 3.50€ kpl, koko sarja 10€

Ananda Vaniit

Kokoelma kauniita mietelauseita, joita Anandamurti antoi joka uusi vuosi ja syntymäpäivänään 21. toukokuuta. Kirja sisältää vaniit - viestit vuosilta 1956 - 1976 sekä suomen- että englanninkielisinä.

"Ihmiskunta on yksi ja jakamaton. älä yritä jakaa sitä. Joka ainoaa yksilöä tulisi pitää Kosmisen Isän ilmentymänä", Shrii Shrii Anandamurti, toukokuu 1964

Hinta 3.50€


seuraava sivu
 

Ananda Marga / astanga jooga /  perustaja / maailmanlaajuisesti / Suomessa  /
joogakurssit / opettajat / kurssikalenteri /  julkaisut / palaute