Pääopettajanamme toimii intialaissyntyinen Acharya Bhavottarananda. Acharya tunsi vetoa henkisyyteen jo nuoruusvuosinaan. Tavattuaan gurunsa Shrii Shrii Anandamurtin, hän lupasi omistaa elämänsä joogan tuhatvuotisten opetusten tutkimiseen ja opettamiseen. Hänet vihittiin munkiksi Intiassa, jossa hän alkuun toimi opettaen astanga joogaa nuorille. Hallittuaan vaikeatkin tekniikat hänet lähettiin opettamaan Koreaan ja Japaniin, jossa joogatuntien lisäksi hän opetti myös paastoamista. Paastokursseilla elimistö puhdistuu kuona-aineista, mikä tekee myös nivelet taipuisiksi ja lihakset venyviksi. Yhdistettynä astanga joogan vaikeisiinkiin venytyksiin ja lukkoihin, paasto puhdistaa kehoa tehokkaasti. Acharya puhuu englantia mutta järjestämme tulkkauksen suomeksi. Hän antaa haluattaessa henkilökohtaista opetusta meditaatiossa ja muissa astanga joogan harjoituksissa. Acharyan tavoittaa puhelimitse 0041-752 3543.

Filippiniläissyntyinen Avadhutika Ananda Kripa on toiminut Suomessa vuodesta 2003. Jo nuoruusvuosinaan Avadhutika kiinnostui sisäisestä kehityksestä ja meditaatiosta. Edes hänen äitinsä kyyneleet eivät saaneet häntä perumaan päätöstään ryhtyä nunnaksi ja omistaa elämänsä toisten ihmisten opettamiseen. Hänen tiensä vei ensin Etelä-Amerikan köyhimmille seuduille Peruun ja Brasilian katulapsien pariin, joille hän raskaalla työllä uurastaen ja varoja keräten perusti kouluja. Ennen Suomeen tuloaan hän ehti toimia Ananda Margan koulun johtajattarena Oslossa. Nimi "Avadhutika" tarkoittaa nunnaa. Suomessa Avudhutika nimitettiin Ananda Margan ylläpitämän kahden päiväkodin johtajattareksi. Työnsä ohella Avadhutika vetää Helsingissä joogakursseja ja opettaa myös kasvisruuanlaittoa. Vuosien kokemus päiväkotien lasten makuhermoista on tae hänen erinomaisesta keittotaidostaan. Avadhutika luennoi myös kasvissyönnin eettisistä ja terveydellisistä periaatteista. Avadhutika antaa henkilökohtaista meditaatio-opetusta naisille ja ohjaa heitä myös muissa astanga joogan yksilöllisissä harjoituksissa. Avadhutikan tavoittaa puhelimitse 045-652 6532 ja sähköpostitse anandakrpa[a]hotmail.com.

Erikoislääkäri Sauli Siekkinen on harjoittanut joogaa jo vuodesta 1988. Hän on yksi harvoja suomalaisia kansainvälisen tason joogaopettajia, joka on vetänyt suosittuja kursseja Euroopan suurkaupungeissa, Venäjällä ja Aasiassa jo vuodesta 1992. Hänen laaja yleissivistyksensä ja kiinnostuksensa astrologiaan, homeopatiaan, länsimaiseen mystikkaan ja maalaustaiteeseen on tehnyt hänestä suositun luennoisijan. Sauli Siekkinen luennoi joogafilosofian lisäksi myös alkemiasta, astrologiasta, vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja kristilisestä mystiikasta. Helsingissä hän vetää meditaatiokursseja ja luennoi usein eri tilaisuuksissa ympäri Suomea. Laaja lääketieteen tuntemus yhdistettynä syvälliseen joogan tuntemukseen on tehnyt hänestä suositun detox-joogan opettajan. Hänet tavoittaa puhelimitse 040-7722 652 ja sähköpostitse siekkinen[a]kaapeli.fi.


 

Ananda Marga / astanga jooga /  perustaja / maailmanlaajuisesti / Suomessa  /
joogakurssit /  opettajat / kurssikalenteri / julkaisut / palaute