TEP-tiedote 2/00

 

Professori Aitken TEPin vieraana huhtikuussa

Professori Aitken The Union of Concerned Scientists -järjestöstä USA:sta oli TEPin vieraana huhtikuussa. Hän piti esitelmän ISESin ja ATYn järjestämässä Kansallinen Aurinkoenergiapäivä 2000 -tapahtumassa. Aitkenin esityksestään kirjoittama tiivistelmä löytyy sivuilta 12-13. Aitken luennoi myös TEPin yhdessä TKK Arkkitehtiosaston ja Eduskunnan kestävän energian työryhmän kanssa järjestämässä Matalaenergiarakentaminen - mitä se on? -tilaisuudessa Eduskunnan auditoriossa. Tilaisuudessa osoitettiin, miten rakentamisratkaisuilla voidaan saavuttaa huomattavaa energiansäästöä.

Jukka Käyhkö TEP-klubilla huhtikuussa

Globaalimuutoksen tutkimusohjelman FIGAREn ohjelmajohtaja Jukka Käyhkö Turun Yliopistiosta oli TEP-klubin alustajana huhtikuussa. Hän puhui Ympäristökoulutuksen tarpeesta ilmastonmuutoksen kannalta. Lisää tietoa FIGARE-tutkimusohjelmasta löydät ohjelman verkkosivuilta osoitteesta
http://figare.utu.fi/

TEPin uudet säännöt

Seuraavalta sivulta löytyvät TEPin uudet säännöt sellaisina, kuin niitä on yhdistysrekisteriin ehdotettu. Yleensä sieltä ei enää suurempia muutoksia tule. TEPin sääntömuutoksista päätettiin vuosikokouksessa 11.3.2000. Siellä päätettin muuttaa pykäliä 5, 10, 11 ja 12. Koska toimitus epäilee, että suurin osa TEPiläisistä ei ole koskaan nähnyt TEPin sääntöjä, uudet säännöt julkaistaan tässä kokonaisuudessaan. Tilanpuutteen vuoksi teksti on kovin pientä, pahoittelemme asiaa ja lupaamme julkaista ne uudelleen isompana, kun ne on hyväksytty yhdistysrekisteriin.

§ § § § §