Väittelyt • Sosiaalinen verkostoituminen • Yritystoiminta • HarrastustoimintaFinnish Swedish English Estonian Spanish French German Lithuanian Latvian Polish Russian Chinese

human.path@kaapeli.fi

ALKUUN LUONNOS PERUSPERIAATTEIKSI PUHEENVUOROJA PALAUTE

Ihmiskunnan tie -foorumi (ITF)

Ehdotamme pääasiassa internetissä toteutettavaksi ihmiskunnan kohtalonkysymyksiä käsittelevää, kaikille mielipidesuuntauksille avointa väittelyfoorumia ja sen rinnalla tosielämässä toimivia klubeja.

Ehdottamamme kaltaista foorumia ei internetissä ole. Aloitteentekijäryhmän mielestä tämänkaltaista projektia tarvitaan nykymaailmassa välttämättä. Osallistuminen ei edellytä tämän(kään) mielipiteemme allekirjoittamista.

Palautetta voi toistaiseksi lähettää sähköpostilla. Sivuille on tulossa myös palautelomake ja keskustelufoorumi, aloitteentekijäryhmän puheenvuoroja sekä koosteita saamastamme palautteesta.

Suomenkieliseen esittelyyn on tehty olennaisia korjauksia. Tärkein niistä koskee projektin johtoelimiä: mielestämme tulisi pyrkiä siihen, että ne muodostuisivat kolmikantaperiaatteen pohjalta: ITF-yhdistysten edustajista, akateemisista tutkijoista sekä julkisen vallan edustajista.

Uutta esittelyssä on myös puheenvuoromme ITF:n suhteesta yliopistoihin, poliittisiin liikkeisiin, julkiseen valtaan, totuuskomission ideaan ja globaaliin demokratiaan.

sivun alkuun