Etusivu Järjestöt Historia Vuokraus Kampanjat Tapahtumat Rauhan tekeminen Yhteystiedot Linkit  
 
"Rock´n´roll loppuu jos ydinsota syttyy" - v.1980
 

JÄRJESTÖT

Rauhanasemalla pysyvästi toimivat järjestöt

Aseistakieltäytyjäliitto
Siviilipalvelusmiesten, totaalikieltäytyjien ja reservinkieltäytyjien etujärjestö sekä antimilitaristinen rauhanjärjestö.
www.aseistakieltaytyjaliitto.fi

Kansainvälinen vapaaehtoistyö
KVT:n pääasiallinen toimintamuoto on kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen ja vapaaehtoisten välittäminen ulkomaisille leireille.
www.kvtfinland.org

Kehitysmaakauppa Uusivaihde
Puuhakas putiikki, jonka kaikki tuotteet on valmistettu ympäristö ja ihmiskunta huomioon ottaen - reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.
www.uusivaihde.com

Suomen Rauhanliitto
Kattojärjestö viidelletoista suomalaiselle rauhanjärjestölle sekä Rauhanaseman omistaja, joka vuokraa työtiloja muille järjestöille sekä juhlasalia ja saunaa erilaisiin tilaisuuksiin.
www.rauhanliitto.org

Suomen Sadankomitealiitto
Sadankomitea tekee työtä, jotta Suomi olisi aktiivinen rauhan, turvallisuuden, ihmisoikeuksien ja vakauden edistäjä globalisoituvassa maailmassa.
www.sadankomitea.org

Ydin-lehti
Uudistunut Ydin -lehti on radikaali aikuinen, jonka aiheita ovat muun muassa kotimaan politiikka, sodan ja rauhan kysymykset, globalisaatio ja turvallisuuspolitiikka.
www.ydinlehti.fi

Ystävyysseurojen liitto
Suomessa toimii yli 100 ystävyysseuraa, jotka kukin hoitavat ystävyys- ja kulttuurisuhteita ystävyysmaansa kanssa. Näistä yhdistyksistä valtaosa kuuluu Ystävyysseurojen liitto ry:een.
www.saunalahti.fi/ysl

Rauhanasemalla kokoontuvat muiden muassa

Lääkärin sosiaalinen vastuu
Yhdistyksen tavoitteena on edistää lääkärikunnan valveutuneisuutta koko ihmiskuntaa koskevissa eettisissä ja sosiaalisissa kysymyksissä sekä omalla toiminnallaan pyrkiä vaikuttamaan näiden ongelmien ratkaisemiseksi maailmassa
www.lsv.fi

Ruokaa ei aseita
Miljoonat ihmiset näkevät maailmassa nälkää samaan aikaan kun asevarusteluun käytetään mielettömiä summia. Ruokaa ei aseita -tapahtumien tarkoitus on kiinnittää huomiota tähän tosiasiaan jakamalla ihmisille ilmaista ruokaa.
www.aseistakieltaytyjaliitto.fi/rea

Tinku - Andien ja Pohjoismaiden kulttuurivaihtoa
Suomen Tinku on osa Andien maissa toimivaa Tinku-verkostoa, joka on Andien ja Amazonian alkuperäiskansojen järjestöjen sekä heidän hyväkseen toimivien paikallisten kansalaisjärjestöjen verkosto.
www.kaapeli.fi/~tinku


© Heikki Sallinen

 
 
WWW-SUUNNITTELU © MARIA NOVARO