Muutosvoimat Suomi rp

Muutosvoimat Suomi rp:n hallitus hyväksyi lauantaina 22.2 Helsingissä pitämässään kokouksessa seuraavan kannanoton:

Puolueilta vaaditaan selkeä kanta EU:n perustuslakiin ja NATO:on

Kun eduskuntavaaleihin on vain muutama viikko, vaalien tärkeimpien kysymysten tulisi jo olla keskustelussa. Seuraavan vaalikauden pääkysymyksiä tulevat olemaan EU:n perustuslaki ja kysymys sotilaallisesta liittoutumisesta. Näyttää siltä, että nykyiset eduskuntapuolueet ja valtiojohto välttävät ottamasta kantaa näihin maamme kannalta elintärkeisiin kysymyksiin.

Kun kansalaisille ei kerrota mitä tuleman pitää ja mikä on puolueiden kanta suuriin kysymyksiin, on todettava, että elämme näennäisdemokratiassa.

Muutosvoimat Suomi on valmis avoimeen keskusteluun maamme tulevaisuuden vaihtoehdoista. Muutosvoimat haluaa, että Suomi on tulevaisuudessa itsenäinen ja puolueeton valtio, jonka olemassaolo ja valtioelinten toiminta perustuvat omaan perustuslakiin eikä osavaltion asemaan EU-liittovaltiossa ja jäsenyyteen sotilasliitto NATO:ssa.

Korjaus demokratian puutteeseen saadaan aikaan, kun kansalaiset vaihtavat puoluetuen rappeuttamien nykyisten valtapuolueiden tilalle riittävästi uudistusmielisiä todellisia kansan edustajia, jotka uskaltavat olla kansan puolella rahavaltaa vastaan.