Muutosvoimat Suomi rp

Eduskuntapuolueet esittävät taas katteettomia vaalilupauksia

Muutosvoimat Suomi rp:n puheenjohtaja, tohtori Ilkka Hakalehto puhui perjantaina 21.2.2003 Helsingissä. Hän sanoi mm. seuraavaa:

Pidän täysin edesvastuuttomana eduskuntapuolueiden maalisvaalien lähestyessä aloittamaa katteetonta lupailukampanjaa, sen jälkeen kun ne itse alistamalla maamme EU-komentoon ja harjoittamalla Unionin vaatimaa politiikkaa ovat aikaansaanet suomalaisen hyvinvointivaltion alasajon ja sen nykyisen alennustilan. Jos työttömyyden poistaminen olisi pääministeri Paavo Lipposelle ja muille EU-mielisten puolueiden puheenjohtajille kynnyskysymys, he ryhtyisivät toimiin pääomien vapaan maasta viennin rajoittamiseksi ja kotimaisten työvoimavaltaisten yritysten toimintaedellytysten turvaamiseksi. Näin he eivät tee, koska ovat asettaneet EU:n ja sitä hallitsevan raha- ja pääomavallan edut oman maamme ja kansamme edelle.

Kuka voi tosissaan uskoa puoluevallan lupauksiin, kun sen toiminta työllisyysasioiden hoidossakin on ollut niin leväperäistä, että viime vuosina on säästetty ja käytetty muihun tarkoituksiin kymmeniä miljoonia markkoja työllisyysmärärahoja, Hakalehto sanoi.