Muutosvoimat Suomi rp

Suomi irrotettava EU:n ja sen keskuspankin määräysvallasta

Muutosvoimat suomi rp:n hallitus on hyväksynyt seuraavan kannanoton:

Maassamme on alettu levittää kalliilla mainospaikoilla julisteita, joissa kehotetaan kansalaisia olemaan äänestämättä edessä olevissa eduskuntavaaleissa. Tämä kampanja on tarkoitettu palvelemaan raha- ja pääomavaltaan sitoutuneiden nykyisten vallanpitäjien etuja. Mitä alhaisemmaksi äänestysprosentti jää, sitä paremmin nykyiset eduskuntapuolueet voivat säilyttää asemansa.

Kuuden kansalaisjärjestön muodostama yhteistyörintama, Muutosvoimat Suomi, tarjoaa kaikille suomalaisille, myös aikaisemmin vaaleissa nukkuneille, nykyisiin eduskuntapuolueisiin kyllästyneille kansalaisille mahdollisuuden vaikuttaa historian kulkuun ja aloittaa maalisvaaleissa kansamme etujen mukainen suunnanmuutos.

Suomalaisen hyvinvointivaltion pelastamiseksi on maamme irrotettava raha- ja pääomavallan hallitseman EU:n talutusnuorasta ja itsenäisyys, kansanvalta, laillisuus, ulkopoliittinen puolueettomuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus palautettava maahamme. Köyhyyden ja työttömyyden nujertaminen sekä terveys-, sosiaali- ja muiden yhteiskunnallisten palvelujen turvaaminen kaikille kansalaisille on mahdollista vain itsenäisessä, EU:n ja sen keskuspankin määräysvallasta vapautetussa Suomessa. Kaikki nykyisille, EU:hun sitoutuneille eduskuntapuolueille vaaleissa annetut äänet katsotaan tueksi valtiopetoksella aikaansaadulle EU-jäsenyydelle. Ne ovat kansamme kannalta hukkaan menneitä ääniä. Ne eivät muuta, vaan tukevat maassamme harjoitettavaa tulo- ja toimeentuloeroja lisäävää, suursijoittajia ja suuryrityksiä suosivaa politiikkaa.