Muutosvoimat Suomi rp

Muutosvoimat Suomi rp:n puheenjohtaja Ilkka Hakalehto puhui sunnuntaina 9.3. Helsingissä. hän sanoi mm. seuraavaa:

Nykyisillä eduskuntapuolueilla epäpuhtaat vaaliaseet

Paheksun muiden puolueiden puheenjohtajien haluttomuutta kertoa rehellisesti, mitä EU:ssa mukanaolo ja Unionille parhaillaan laadittävä perustuslaki Suomen kansalle merkitsevät. Tällainen vaitiolo osoittaa, että nykyiset eduskuntapuolueet käyvät vaalitaistelua epäpuhtain asein väärän asian puolesta. Niiden yhteinen ja yksimielinen EU-politiikka on alistanut ne Unionia taustalta ohjaavan raha- ja pääomavallan nöyriksi käskyläisiksi. Ne ovat mitätöineet Suomen valtiosäännön ja itsenäisyyden sekä näin syyllistyneet suurimpaan mahdolliseen rikokseen, petokseen omaa maataan ja kansaansa kohtaan.

Luovuttamalla suurimman osan eduskunnan lainsäädäntövallasta EU:lle ja sen keskuspankille, tekemällä kansastamme EU-byrokratian rahoittajan ja avaamalla rajamme pääomien rajoittamattomalle maasta viennille sekä kansainväliselle huumekaupalle ja rikollisuudelle nykyiset eduskuntapuolueet ovat aikaansaaneet vallitsevan suurtyöttömyyden, suomalaisen hyvinvointivaltion alasajon ja kasvavan turvattomuuden yhteiskunnassamme.

EU:n määräysvaltaan alistumisensa ja sitoutumisensa vuoksi nykyiset eduskuntapuolueet eivät kykene toteuttamaan välttämättömiä yhteiskunnallisia uudistuksia, poistamaan suurtyöttömyyttä ja palauttamaan itse leikkaamiaan peruspalveluja entiselle tasolle. Soneran yli 24 miljardin markan tappioiden syyt - ilmeisesti korruption ja muiden väärinkäytösten peittämiseksi - selvittämättä jättäneiden, EU:hun sitoutuneiden puolueiden vaalilupaukset ovat katteetonta propagandaa, johon kenenkään ei pidä enää erehtyä uskomaan.

Valtamedioiden vastustuksesta huolimatta maassamme on voitava aloittaa laaja kansalaiskeskustelu EU:n ja sen keskuspankin määräysvallasta irtaantumisesta. Ilman sitä ja omaa itsenäistä päätösvaltaa ovat kansallamme edessä kasvava työttömyys, entistä alempi palkkataso ja entistä alhaisempi sosiaaliturva.