Nuutajärven Kartano sijaitsee Pirkanmaalla, Urjalan kunnassa. Vuodesta 1606 kartano ja sen maille vuonna 1793 perustettu Nuutajärven Lasitehdas ovat vaikuttaneet paikkakunnan elämään. Omistajanvaihdoksen yhteydessä vuonna 2011 Nuutajärven Kartano on avannut ovensa yleisölle. Nuutajärven Kartano tarjoaa tilat niin vaativampiinkin juhlatilaisuuksiin kuin kokouksiinkin. Valittavissa on joko 20 hengen ruokasali tai suuri sali 80 hengen istuviin ja 120 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Saat halutessasi tilaisuuksiisi opastuskierroksen kartanon historiaan.


Nuutajärven Kartano tarjoaa myös tilat kursseja ja koulutuksia varten. Meillä on 15 vuodepaikkaa rauhallisessa, historiallisessa ympäristössä - kartanon entisissä vierashuoneissa. Tilamme on sisustettu viihtyisästi luonnonmateriaaleilla ja pyrimme ottamaan huomioon ympäristönäkökohdat kaikessa toimannassamme.Hyvinvointipuolemme tarjoaa ammattitaitoisia täydentäviä hoitoja kuten hierontaa ja vyöhyketerapiaa. Terapeuttimme ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen ja pyrkivät täydentämään osaamistaan jatkuvasti. Voit ottaa hoitoja päiväkäyntien yhteydessä tai varata hyvinvointikokonaisuuden ryhmälle. Taide ja kulttuuri ovat osa arkeamme, ja järjestämme tiloissamme säännöllisesti myös konsertteja ja taidenäyttelyitä


Nuutajärven Kartanon entisöintiä tukevat Museovirasto ja Pirkanmaan ELY-keskus. Korjausrakentamisen ammattilaiset työskentelevät taatakseen sinulle ainutlaatuinen, historiallinen kartanomiljöö ikimuistoisia tilaisuuksia varten. Entisöinnin valmistuttua vuonna 2015 pystymme palvelemaan asiakkaita täydellä kapasiteetilla. Kysy lisätietoja mahdollisuuksistamme palvella sinua.

Ota yhteyttä:

Tiedusteluihin vastaa Sauli Siekkinen: siekkinen[a]kaapeli.fi/puh. 040-7722 652.