Seuran toiminta | Puhekupla | Arkisto

[puhekupla] Katja Tukiainen Works


From: marko turunen (superturunen@hotmail.com)
Date: 22.11.2007 - 14:17:17


Tervehdys!

Daadamainos!

Katja Tukiaisen taidekirja, Katja Tukiainen Works on lähtenyt painoon ja sitä voi kysellä kaupoista joulukuun ensimmäisen viikon loppupuoliskolla. Joulukuun toisella viikolla kirjan pitäisi olla viimeistään kaupan hyllyllä. Jos kirja ei löydy hyllystä vaikka on tullut painosta, sen voi tilata kirjakaupan kautta.

Katja Tukiainen Works kirja kokoaa yksien kansien väliin toista sataa taiteilijan maalausta vuosilta 1999-2007. Käsinkosketeltavan herkissä ja lämmöllä maalatuissa teoksissa leveä siveltimenjälki yhdistyy ohueen lyijykynäviivaan. Aiheet vaihtelevat potalle pissaamisen vaikeudesta ja virkkaamisesta leluhahmojen, bambien, lintujen, toukkaa ulkoiluttavan pojan, matkakertomusten ja äitiyden kautta mielikuvien Amerikkaan. Kauniisti ja voimakkain värein maalatut teokset jättävät katsojan sisälle levollisen hyvänolon tunteen.

Katja Tukiainen Works kirja on nelivärinen, kovakantinen ja sidottu. Sivuja kirjassa on 112 ja se on fyysisiltä mitoiltaan 21 cm x 21 cm. Paperi on tukevaa 170 grammaista. Kuvataiteen kriitikko ja kuraattori Timo Valjakka on kirjoittanut kirjaan artikkelin Tukiaisen maalauksista ja työskentelystä. Kirjan tekstiosuudet on esitetty kolmella kielellä (englanti, ranska ja suomi) ja Tukiaisen itsensä käsin kirjoittamat.

Näytteitä kirjasta ja tietoa Katja Tukiaisesta:

http://daada.wordpress.com/
http://www.daadabooks.com/daada/2005/people/katja/
http://www.daadabooks.com/daada/2005/people/katja/katjaworks/
http://www.daadabooks.com/daada/2005/news/

Ennakkoon tilattuna (ennen 3.12.2007) ja maksettuna Katja Tukiainen Works kirjan voi lunastaa edulliseen 25 euron hintaan. Ennakkoon maksaneille taataan kirjan postitus samana päivänä kun kirja tulee painosta, hyvissä ajoin ennen joulua. Lisäksi postikuluja ei peritä.

HUOM! Artikkelit osioon on lisätty Amanda Vähämäen haastattelu.

http://www.daadabooks.com/daada/2005/articles/

Kiitos mielenkiinnostanne ja hauskaa joulun odotusta!

Ystävällisin terveisin,

MarkoT

_________________________________________________________________
Ota nyt käyttöösi uuden sukupolven Windows Live palvelut!
http://get.live.com


S u o m e n S a r j a k u v a s e u r a n S ä h k ö i s e t S i v u t
pääsivu
| seuran toiminta | kupla-akatemia | piirtäjät | alan toiminta | viikon verkkosarja | posti | linkit