Vaihtoehto EU:lle Tiedotuskeskus ry - VEUPostiosoite: Mäkelänkatu 15, 00550 HELSINKI

Puhelin: (09) 682 3422

Sähköposti: veu@co.inet.fi

Puheenjohtaja: Olli Salin

Varapuheenjohtaja: Thomas WallgrenHallitus 2012Antti Holopainen, Miikael Jalonen, Jussi-Petteri Lappi, Lea Launokari, Pekka Lundgren, Mauri Nygård, Hannele Salava, Olli Salin, Thomas WallgrenVarajäsenet:

Veijo Kare, Stig Lång, Riitta Suokas, Arjo Suonperä, Jyrki YrttiahoLiity VEU:n jäseneksiMiksi kannattaa olla VEU:n jäsen?Vaihtoehto EU:lle Tiedotuskeskus ry välittää kriittistä tietoa EU-politiikan vaikutuksista ja tarjoaa kansalaisille hyvän toimintafoorumin.Koska EU-ratkaisut ovat puhtaasti poliittisia, viimeinen sana on oltava meillä itsellämme.Haluamme päätösvallan säilyvän kansalaisilla. Tavoitteemme on liittovaltiokehityksen pysäyttäminen - ja Suomi irti EU:sta!Jos et ole jäsen, liity nyt!

Ilmoita maksaessasi riittävät yhteystietosi, jotta posti tulee varmasti perille.

Jäsenmaksuun kuuluu VAIHTOEHTO-lehden vuosikerta!Ilmoita nimesi osoitteesi ja mahdolliset muut yhteystietosi e-maililla oheisen linkin kautta:veu@co.inet.fiHaluatko mukaan aktiiviseen toimintaan? VEU on mukana mm. Sosiaalifoorumissa, Maailma Kylässä-festivaaleilla ja lisäksi VEU järjestää omia tapahtumia. Näihin kaikkiin tarvitaan käytännön tekijöitä. Ilmoittaudu toimistoon puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeitse niin saat tieteoa seuraavista tapahtumista joissa voit olla mukana.Jäsenmaksut:

henkilöjäsen 17 €/vuosi, sisältää Vaihtoehto-lehden vuosikerran

työtön/opiskelija 8,50 €/vuosi, sisältää Vaihtoehto-lehden vuosikerran

perhejäsenmaksu 34€/vuosi, sisältää Vaihtoehto-lehden vuosikerranJäsenmaksutilimme: Sampo 800015-926663

Ilmoita osoitetietosi mielellään erikseen kirjeellä, e-maililla tai puhelimella.