Tutkivan journalismin yhdistyksen uudet sivut löytyvät osoitteesta http://www.tutkiva.fi/

Johtokunnan s-posti osoite:
hanna.ruokangas(at)mtv3.fi


Korvaa (at) @:lla

Tutkivan journalismin yhdistys on hengissä!
 • Vierailu eduskuntaan 17.9.
  Tutkivan journalismin yhdistys järjestää vierailun eduskuntaan syyskuussa. Vierailun aiheena on valiokunta-asiakirjat ja julkisuus

 • Uusi hallitus valittiin
  Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus. Siihen kuuluvat Hanna Ruokangas (puheenjohtaja), Tero Koskinen (varapuheenjohtaja), Leena Kylmänen (talous), Tuomas Peltomäki (internet), Riikka Kaihovaara ja Eeva Simola.

 • Lumiolapiopalkinto 2007 jaettu
  Vuoden 2007 Lumilapio-palkinto myönnettiin Tuula Malinille MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmasta. Jääraapat myönnettiin Juha Ristimäelle ja Hannu Pesoselle.

 • Yhdistyksen internet-sivut menevät uusiksi
  Sivustolla siirrytään käyttämään nykyaikaisempia järjestelmiä. Siitä johtuen vanhan sivuston päivitys saattaa kangerrella.

 • Julkista vai ei- seminaari 21.11. klo 14 alkaen Pressiklubilla
  Ennakkoilmoittautumiset välttämättämiä (hanna.ruokangas at mtv3.fi). Mikä tieto on julkista? Miten sitä pitää pyytää? Mitä jos ei anneta? Entä jos pyytää paperinipun sijaan sähköistä dokumenttia? Miten lakiin tulevat muutokset vaikuttavat meidän työhömme? Paikalla toimittajia kertomassa omista tietopyynnöistään ja myös oikeusministeriön edustaja. Tule hakemaan ideoita ja käytännön oppia! Maksaneille jäsenille ilmainen, muilta peritään 10 euroa tarjoilukustannusten kattamiseksi.

 • Palkitut vuonna 2006
  Vuoden 2006 lumilapiopalkinto annettiin YLE FST:n Spotlight -ohjelman Magnus Berglundille jutusta "Om staten vill betala", joka ansiokkaasti käsitteli elinkaarimallin käyttöä Lohja-Muurla moottoritien rakentamisessa. Suomen Kuvalehden Jari Lindholm ja Helsingin Sanomien kuukausiliitteen Anu Nousiainen saivat "kenttälapio"-kunniamaininnat jutuistaan, jotka käsittelivät perusteellisesti kahta rauhanturvatoiminnassa vuonna 2006 koettua yhteenottoa, joissa oli mukana suomalaisia. Jääraappa-palkinto annettiin Olli Ainolalle ja YLE:n A-pisteen työryhmälle tinkimättömästä työstä maataloustukien julkisuus -taistelussa.

 • Uusi johtokunta
  Puheenjohtaja Hanna Ruokangas (MTV), varapuheenjohtaja Jari Lindholm (SK), sihteeri Tero Koskinen (YLE MOT), taloudenhoitaja Leena Kylmänen (free) sekä Riikka Kaihovaara (YLE MOT) ja Eeva Simola (Finnwatch).

 • Toimintaa tulossa
  Marraskuulle ollaan järjestämässä seminaari julkisuuslaista toimittajan työn kannalta: mitä ja mistä tietoa saa, kollegat kertovat omista kokemuksistaan, lain uudistamisen vaikutuksia valotetaan. Keväällä tarkoitus on järjestää Lumilapiopalkintojen yhteydessä seminaari, jonne toivottavasti tulossa myös kansainvälistä osaamista.
  Myös nettisivut uusitaan!

 • Tulevat ja nykyiset jäsenet
  Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen, mutta tutkiva journalismi kiinnostaa, täytä sivuilla oleva lomake ja tule mukaan.

  Jo olemassa olevat jäsenet, jäsenmaksu edelleen vain 10 euroa vuodessa!
  Maksa se tilille: Ålandsbanken 660100-1044320

-----------------------------------------

TJY:n 10 vuotisseminaarin esitykset


 • Käytämme sähköpostia jäsenasioinnissa silloin kuin se vain on mahdollista. Lähettäkää sähköpostiosoitteenne jäsenrekisterin pitäjälle Hanna Ruokankaalle (hanna.ruokangas(at)mtv3.fi)
   
päivitetty 24.9.07